Comments

Oeverlanden, De Nieuwe Meer — 7 Comments

 1. echt een super plek om te gaan, zelfs voor een bi bottom als ik. er is altijd wel van alles te beleven, nu in de koelere tijden is het er niet te druk en is het best wel te doen zelfs. Vandaag nog door 2 mannen in me kont genomen dus het was wel de moeite. ze moeten deze plek echt behouden.

 2. AT5 nieuws van 19 mei 2015: Hardleerse cruisers De Oeverlanden binnenkort mogelijk geweerd.

  Zie http://www.at5.nl/artikelen/143303/cruisers_de_overlanden_binnenkort_mogelijk_geweerd

  Stadsdeel Nieuw-West speelt met het idee om cruisende homo’s te gaan weren het park De Oeverlanden.

  ‘Het cruisen wordt gedoogd op bepaalde aangewezen plekken maar het gebeurt nogal eens dat de mannen buiten dat gebied treden’, zegt stadsdeelvoorzitter Achmed Baädoud vandaag in De Telegraaf. Er wordt volgens hem veel geklaagd door argeloze parkbezoekers die steeds vaker seksende mannen tegen het lijf lopen.
  Het stadsdeel zegt tegen de krant de afgelopen tijd al meer te hebben ingezet op handhaving van de aangewezen plekken. Al wijst het liever een nieuwe plek aan waar cruisende homo’s hun gang kunnen gaan. ‘ik wil een structurele oplossing in het gebied. Dus we willen gaan zoeken naar een alternatieve locatie waar er minder overlast is. Bepaalde dingen moet je niet onder de ogen van anderen willen doen’, zegt Baädoud.

  Koeien

  Het is niet de eerste keer dat het cruisegebied in het park een punt van discussie is. In 2004 werden er al koeien losgelaten om de cruisers af te schrikken, in 2012 werd er ook al steen en been geklaagd door parkbezoekers. Toen werd getracht dergelijke confrontaties van bezoekers en cruisers te voorkomen door de bezoekers te informeren over de reputatie van het natuurpark. Cruisers werden met folders gewaarschuwd vooral binnen het aangewezen gebied te blijven.

 3. Uit de nieuwsbrief van Amsterdam Nieuw-West:

  Handhavingsactie cruisen op de Oeverlanden

  Woensdag 15 april hebben handhavers op de Oeverlanden, in het Jaagpadbos en omgeving, een handhavingsactie gehouden met als doel het tegengaan van cruisen buiten het cruisegebied. Dit resulteerde in zes parkeerbonnen, zes waarschuwingen voor cruisen buiten het cruisegebied en één proces-verbaal in verband met de identificatieplicht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>