oksel diep

oksel diep

Dit is voor iedereen verschillend. Door je lichaamsbouw kan het zijn dat je niet verder komt dan één vuist die net naar binnen gaat. Een ander kan een complete onderarm en bovenarm hebben. Dit ken ik echter alleen van plaatjes zoals hiernaast van internet. Zelf kan ik het bijna tot aan de elleboog hebben en ben bij een paar jongens tot net over de elleboog gekomen.

Een andere grens die velen proberen te verleggen die die van de dikte. Het heeft bij mij vele jaren geduurd, maar ik kan soms drie (3) handen gelijktijdig erin hebben. En dat geeft een sensatie die nergens mee te vergelijken is!!!

Bij de meesten is het toch zo dat er maar één vuist in past en die gaat dan tot de pols, of een klein beetje verder.

fistrik elbow deep“Is dat wel gezond?” wordt me vaker gevraagd. Ik ben al vanaf mijn elfde met assplay bezig. Toen ik 17 was, kon ik mezelf fisten. Mijn anus werkt nog steeds normaal. Ik heb nooit last van spontane “lekkage” of wat dan ook. Het is eerder zelfs andersom. De spieren in mijn anus zijn dermate getraind, dat ik het gat waarschijnlijk beter kan dicht houden (bijvoorbeeld bij plotselinge aandrang) dan mensen die niet getraind zijn. Vooral mensen die (onder invloed van chems) niet naar hun lichaam luisteren, kunnen zichzelf (zwaar) letsel toebrengen.

 

Lees verder: belangrijke tip


Reacties

hoe ver kun je gaan — 28 reacties

  1. Hoi Rik, Ik ben al enige tijd met fisten bezig. Ik kan ondertussen al wel een en ander aan, maar loopt nu tegen het volgende aan. Ik heb nu 3 verschillende mannen gehad die willen proberen tot aan de elleboog te gaan maar alle 3 zeggen ze dat ze halverwege de onderarm tegen wat voelt als een bot aan komen. Ik zelf voel daar niets van en denk dat ze verder kunnen. Enig idee war ze tegenaan stuiten? En als het idd een bot is is dat de plek dat ze moeten zoeken naar een bocht oid om verder te komen?

    gr Marco

    • Hallo Marco,

      Waarschijnlijk heb je de voor jou mogelijke diepte bereikt. Hoe het komt dat de een wel veel dieper kan dan de anders zou een leuke wetenschappelijke studie zijn, die voor zover ik weet (nog) niet is uitgevoerd.
      Als ervaren fisters alledrie tot dezelfde conclusie komen, dan zal dit ook echt wel jouw diepste punt zijn. Er zijn kerels die ik al heel vaak heb gefist die nog veel minder kunnen hebben en waar zelfs naar vele jaren geen verdere diepte te bereiken is.

      Groet,

      Rik

  2. Ik ben al sinds m’n 15 aan het experimenteren met anal play als man. Ik doe dit alleen bij mezelf omdat ik zelf nog geen vrouw heb gevonden die dit zou willen.(ook omdat ik dit niet ter sprake zou durven brengen)
    Ik gebruikte vooral kleine buttplugs en heb net onlangs een dildo van 20cm gekocht en een fisting hand. Heb het net uitgeprobeerd en de dildo stopt op ongeveer 15cm. Er is precies geen plek meer en wil niet dieper gaan. De hand stopt ook na 4 vingers de duim maakt de diameter te breed. Hoe kan ik deze 2 problemen oplossen?

  3. Ik ben zelf ook al bezig sinds mijn elfde met anale seks. Kan op dit moment 9 a 10cm diameter hebben, echt een genot. Kan mezelf fisten tot mijn pols. Wil graag wel dieper komen, ik hoop op nog wat meer training nog dieper te kunnen. 3 handen in mijn kont lijkt me ook erg lekker, ben wel benieuwd hoe groot je diameter moet zijn.

    • Nee hoor. Als je maar goed spoelt kun je echt vele uren lang schoon blijven.
      Van persoon tot persoon is dat wel verschillend. Eetgewoontes en het functioneren van de spijsvertering hebben natuurlijk ook een grote invloed.
      Persoonlijk kan ik soms meer dan 24 uur schoon blijven, als ik niet kort voor het spoelen nog iets eet.

  4. Het is vooral een kwestie van opbouwen, wordt nu zo’n 15 jaar door mijn man gefist. In het begin niet verder dan pols en leek het niet verder te kunnen. Nu probleemloos tot over de elleboog. Dus hou vol en geduldig oefenen,wat vooral erg leuk is om te oefenen

  5. Ik heb een vraagje:
    Ik ben momenteel heel erg aan het experimenteren met mijn vrouw om mij anaal te fisten. Ik heb een rubberen hand gekocht alleen het probleem is, als ik bij de knokkels kom lijkt het wel alsof ik tegen mijn botten kom die in de billen zitten aan beide kanten. En vanaf dat punt gaat het gewoon geen cm meer verder hoe hard ik ook probeer en hoeveel glijmiddel ik ook aanbreng.
    Wat kan ik hier aan doen? Of is fisten gewoon niet voor mij weg gelegd ?

    • Heb je al geoefend met andere speeltje? Komen die wel verder? Ik denk dat het je binnenste sluitspier is, die niet genoeg ontspant.

  6. Hoi, ik ben al jaren bezig om erder te komen dan m’n pols naar een onderarm of elleboog. Dat lukt niet en ik weet niet wat te doen. Ik verlang ernaar dat ze kan doorglijden en m’n vriendin wil dat ook graag. Ik zoek hulp of begeleiding maar kan er niets over vinden. Kan iemand me helpen of is het zo dat eerst een vrouw met een dunne arm dat moet voorbereiden. Mijn of onze wens om dat te doen is zo groot dat ik uiteindelijk haar arm tot haar schouder erin wil zien glijden. Kan iemand me helpen of dat bij me doen. Ron

    • Voor sommige (of: veel) mensen is het eenvoudig of zelfs onmogelijk om dieper dan een pols te gaan. Heeft met bekkenmodem te maken. Een arts zal dat beter kunnen toelichten.
      Tot de schouder is echt een hele grote uitzondering. In mijn hele carriere als fister (en dat is ondertussen al erg lang…) heb ik het nog maar 1 keer meegemaakt dat ik tot bijna mijn schouder bij iemand naar binnen kon. En bij mij is het ook nooit gelukt om verder te komen dan de elleboog, wat blijkbaar bij mij de limiet is.

      Doe vooral voorzichtig en forceer niet!

      In 2015 kwam dit onderwerp ook al eens ter sprake. Zie dit interessante antwoord van Manon.

      Wellicht kunnen andere ervaringsdeskundigen hier ook nog iets over zeggen.

    • Hoi
      Ik ben al jaren bezig met extreme grote dildo s ! Ben nu op een punt met dildo s van 8 cm dia en 60 a 70 cm lang Crack stuffers bij mr b amsterdam te koop je hebt ze in 4 cm dia en zo naar 8 cm dia die kunnen je helpen om dieper te komen .Maar geduld en voor zichtigheid is geboden ! je mag me altijd mailen om iets duidelijk te krijgen .geen probleem.

      o ja vooral diep spoelen is heel belangrijk je moet goed ruimte hebben in je darm.

      Het kan ook zijn dat je prostaat moet ontspannen probeer het eens met een dunnen dildo van 40 cm en dia van 2 cm en goed glijmiddel gebruiken soms helpt poppers ook om te ontspannen.

      • Met de Crackstuffers Depth trainers en Ass stretchers heb ik mezelf van binnen verder weten op te rekken. Ze zijn blauw van kleur en erg glad en flexibel. Ze zijn er in verschillende lengtes en diameters. Ze zijn er ook curved en daar ben ik een voorstander van. Ik ben lang bezig geweest om de Dept trainer 6 cm doorsnede diep in te brengen. Het voordeel van curved is dat die vernauwingen heeft. Bij mij ging de kop door de tweede ring en dat was wel even gevoelig, maar toen de kop door de tweede ring was sloot de tweede ring om een vernauwing en voelde het fijn. Ik gebruik wel glijmiddel en dat spuit ik ook in, poppers gebruik ik niet. Door zo te trainen kan nu een vrouw met kleine handen en korte armen tot voorbij haar elleboog in mij voelen. Ik geniet daar enorm van.

    • Hoy Ron. Er is een oplossing voor je kontgat. Je wilt een groter kontgat. Haal een opblaasbare dildo in huis smeer die goed vol analgel smeer ook je kontgat goed vol met gel zodat die dildo zachtjes in je anus kan. Duw hem net zover tot hij er net in zit en blaas hem dan langzaam op. Je voelt je anusgat verder open gaan. Blaas de dildo op tot je niet meer kan hebben. Laat hem een tijdje zitten en trek hem dan zoals hij opgeblazen is uit je anus. Ga dan met je vingers in je anus en je merkt dat de anus opening groter is. Je kunt dan met je vingers of hand diep erin gaan. Doe dit dagelijks en je anus wordt steeds een grotere opening. Heb ik ook bij mezelf gedaan. Ik kan nu met gemak een vuist diep in mijn anus verdragen.

  7. Ik zorg ervoor wanneer ik mij laat fisten mijn darm helemaal leeg is.
    Lkker douchen en de douche kop erin en spoelen maar.
    Daarna krijg ik er zelfs een 2 liter fles cola in.

  8. Wat is de beste houding? Als ik gefist word komt mijn vriend ergens tegenaan dat hij niet verder kan ?
    Hij krijgt daardoor niet zijn hele hand erin en dan voel ik hem ‘zoeken’ van binnen maar een doorgang krijgt hij helaas niet gevonden.. iemand tips

    • De beste houding is een kwestie van uitproberen. Voor ieder is dat anders. Voor velen is het liggen in de sling het prettigstse. Er zijn genoeg video’s met voorbeelden van standjes 🙂

  9. Het is een super gevoel als er een vuist in mijn kontgaatje gaat Heb er geen probleem mee nadien Ik word bijna ieder dag gevuist Het werkt as een verslaving

  10. Ben met fisten zover dat een complete hand erin gaat, maar dan gaat het niet verder dan net de pols.
    Nu heb ik gelezen dat de fister op zoek kan gaan naar de zogenaamde ’tweede ring’ die zich in een scherpe bocht bevind. Ook zou je deze bocht kunnen rechten zodat de kronkel eruit is en je dieper kan gaan. Iemand ervaring hiermee?

    • Waar de endeldarm overgaat in de dikke darm zit inderdaad een vernauwing, die vaak als “tweede ring” wordt aangeduid. De darmen liggen gedraaid in het lichaam en het daarom inderdaad vaak even zoeken waar de “doorgang” zit. Soms is het heel eenvoudig te vinden, maar zeker bij onervaren fistees is het even zoeken. En soms zit de bouw van het lichaam gewoon tegen en lukt het niet om verder te komen….

  11. Wordt de sluitspier niet slapper? Kun je je ontlasting goed vasthouden als je nodig moet? Ik lees graag van jullie, gegroet.

    • Na het fisten sluit de sluitspier zich nog steeds volledig. De spier wordt na vele jaren intensief fisten wel groter, net als iedere spier die veel getraind wordt.
      Door het vele gebruik ben ik in staat hem heel snel volledig te ontspannen, maar ik ken andere fistees die iedere keer weer opnieuw langzaam moeten opbouwen, zelfs na vele jaren.
      Ik heb nog nooit van iemand gehoord dat hij t.g.v. fisten problemen heeft met vasthouden van ontlasten. Ik denk zelfs het tegengestelde: door de goed getrainde sluitspier, is het mogelijk om hem langer dicht te houden als er opeens hoge nood is.

    • nee de sluitspier wordt niet slapper maar je moet zelf veel oefenen om vuist of hele arm in je kont te krijgen.als je zelf vaak vingers of vuist in je kontgat hebt gestoken dan sluit zich het kontgat als je de vuist eruit trekt.je kunt normaal je ontlasting kwijt als je vaak hebt geoefend met je vingers hand of grote dildo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>