Voor veel mensen is fistfucken iets onbegrijpelijks. Dat is dan jammer en daar ga ik me hier ook verder niet druk over maken. Je bent hier waarschijnlijk terecht gekomen omdat je anale sex lekker vindt en je afvraagt hoe ver je kunt gaan. En of het niet verschikkelijk pijn doet, zo’n hele vuist in je kont.

Om met het laatste te beginnen: nee. Het doet absoluut GEEN pijn, als je het goed doet tenminste. Het genot van een vuist is vele male groter dan dat van een gewone neukbeurt! Hoe dat komt? Een combinatie van stimulatie van de prostaat en sluitspier van de anus, die je op geen enkele andere manier kunt bereiken.

Verder is het een samenspel van twee mensen, wat erg veel vertrouwen vraagt. De bottom (= vakterm voor diegene die gefist wordt) geeft zich helemaal over aan de top (= vakterm voor diegene die de vuist geeft). Op zijn beurt heeft de top dus een grote verantwoordelijkheid. Als hij te ruw doet, kan hij veel pijn en zelfs ernstig letsel veroorzaken.

Als top is het ook een bijzondere ervaring om je vuist helemaal bij iemand naar binnen te laten gaan. Het begint al bij het langzaam naar binnen gaan, waarbij je merkt dat de anus steeds meer ruimte geeft. Wanneer je tot aan je knokkels erin zit, zit je als het ware op de top van een berg, waar je als een wielrenner langzaam maar zeker naar toe hebt gewerkt. Vervolgens ga je over die berg heen. Je hand wordt als het ware naar binnen gezogen! Vervolgens voel je een hele zachte en warme ruimte. Het genot dat van de bottom afstraalt, is de kroon op je werk!

 

lees verder: voorbereiding


Reacties

genot — Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>