Eind jaren negentig ben ik begonnen met deze website. Dating via internet stond nog in de kinderschoenen. Om toegang tot internet te krijgen moest je inbellen via de telefoon, wat een kostbare zaak kon zijn. Dus besloot ik om alle regelmatig terugkerende vragen in een website onder te brengen. Ook het versturen van foto’s (als die er al waren) kostte een hoop tijd. Velen hadden nog geen digitale camera.

Naast informatie over mezelf ging ik steeds uitgebreider vertellen over de ins en out van het fisten. Via onderstaande hoofdstukken (die nog steeds om de zoveel tijd bijgewerkt worden) zie je het resultaat. Lees ook de FAffQ (frequently asked fistfuck questions).

Zoals voor deze gehele website geldt, is ook hier de input die ik van lezers krijg erg belangrijk. Dus heb je vragen die nog niet beantwoord worden op deze site (tip: gebruik de zoek functie aan de rechterzijde), neem dan zeker contact op. Of je kunt bij veel berichten ook direct een reactie achterlaten. Daarvoor moet je echter wel eerst een account aanmaken. Dit om spam te voorkomen.

 1. genot
 2. voorbereiding
 3. schoonspoelen
 4. beginnen met fisten
 5. chems (drugs)
 6. hoe ver kun je gaan
 7. belangrijke tip
 8. de fistfuck scene
 9. een fistparty bezoeken
 10. verder lezen

Reacties

Alles over fisten — 2 reacties

 1. Beste Rik,
  Ik vraag me af of het voor mijn vriend nog wel lekker is om met te neuken nadat hij me gefist heeft?
  Je hoort vaak dat tops het toch lekkerder vinden een strakker iemand te neuken. Of word het daarna weer net zo strak

  • Na vele jaren van gefist worden is mijn anus absoluut niet meer zo strak. Maar ik kan hem ook goed samenknijpen en dat voelt de top ook. Maar wat nog veel belangrijker is, is dat je jezelf het plezier van gefist worden niet moet ontzeggen omdat iemand wellicht vindt dat je anus wat minder strak is! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>