gay fisten

Gay Fisten (fisting, fistfuck, vuistneuken)


 

fistrik-hands-624
Deze website gaat over vuistneuken (ofwel fisten, fistfucken, handballing): de meest intensieve manier om anale sex te hebben. Het lijkt misschien pijnlijk of zelfs onmogelijk, als je het een fister vraagt, zul je horen dat het (een van de) grootst mogelijk sexuele ervaringen is.

Deze website is oorspronkelijk in het Engels geschreven. Alleen het gedeelte “alles over fisten” is oorspronkelijk in het Nederlands geschreven. De komende tijd zal e.e.a. verder vertaald worden. Tot die tijd kun je verder in het Engels lezen….

fistrik-hands-624


Nieuw Gay Fist sociaal netwerk op MeWe.com

MeWe is een nieuw sociaal netwerk, met de belofte privacy altijd te zullen respecteren. Geen tracking, geen advertenties en geen data mining. En wel zo fijn, ze hebben geen moeite met “adult content”. Daarmee is dit zeker een perfect alternatief voor Instagram en Facebook.

Probeer het eens uit. Het is helemaal gratis. Maak een account aan op www.MeWe.com en meld je aan bij de Gay Fist group via www.MeWe.com/join/gayfist !

MeWe Gay FistKijk hier voor meer informatie over MeWe.


Hepatitis A uitbraak in Amsterdam

(19 feb 2017) Sinds september 2016 zijn er in de stad twaalf homo- en biseksuele mannen via seksueel contact besmet geraakt met het hepatitis A-virus. Dat is opmerkelijk omdat er sinds 2011 geen enkele besmetting meer geregistreerd is onder homomannen in de stad.

Hepatitis A is een vervelende ziekte waar je vele maanden erg ziek van kunt zijn. (Ik heb het 20 jaar geleden zelf aan den lijve meegemaakt). Een medicijn bestaat niet. Je moet het uitzieken. Had ik toen maar geweten dat er een effectieve vaccinatie tegen hepatitis A bestaat. Lees verder…


gay fisting 101 Fisting 101


Interactief

Deze website is eind jaren ’90 begonnen. Internet stond nog in de kinderschoenen. Dating voor homoseksuelen was mogelijk op gay.nl, een site die regelmatig uitviel en de verbinding was traag. Digitale foto’s waren nog zeldzaam en het versturen ervan via de internet-inbelverbinding ging langzaam. En aangezien ik toen al graag efficient met mijn tijd om ging, plaatste ik mijn persoonlijke informatie en xxx-(fist)-foto’s op een site: www.fistrik.com.

Dit leverde veel vragen over fisten op. Dus alle antwoorden op die veelgestelde vragen zette ik ook op de site. En later werd daar een overzicht van fistparties aan toegevoegd.

Sinds 2012 is het mogelijk te reageren op artikelen. Bijvoorbeeld door een fistparty die je bezocht hebt te beoordelen. Tips over ontbrekende parties en andere informatie die voor fisters interessant is, ontvang ik graag.

Om spam te voorkomen, worden alle reacties eerst beoordeeld alvorens ze op de site te publiceren.

Vragen, suggesties of opmerkingen? Neem contact op!

Laatste updates


Share