Comments

Fetish Lounge, Amsterdam — 6 Comments

 1. I’m coming here in July. The first Tuesday. Even though it’s not the golden showers Tuesday can you still have piss fun on a kink Tuesday night?

   
  • You can always have piss play in the showers. But please only there… Only during the Golden Shower party you can have piss play in the entire basement.

    
 2. Deze zomer heb ik de KINK party voor het eerst bezocht. Het was mijn eerste openbare fistparty in Nelderland,en vond het vooraf behoorlijk spannend omdat je niet weet waar in terecht gaat komen. Maar de ervring was 100% positief.

  Church is een mooie club met veel ruimte en zeker niet een sleazy duister hol. (wat Dirty Dicks toch iets meer is). Het personeel is heel vriendelijk en loopt ook rond en is behulpzaam. Er word op gelet dat de boel schoon bljft en er safe gespeeld word De sfeer is goed en relaxt, en er lopen genoeg leuke mannen rond.

  Het enige wat er op KINK af te dingen valt is (voor sommigen) het onmogelijke tijdstip in de week. Ik heb na mijn eerste keer niet meer de kans gehad op KINK te bezoeken, omdat ik niet in Amsterdam woon en dinsdag-woensdag gewoon moet werken. Een speciale editie zo eens in de paar maanden in het weekend, lijk me gat in markt want ik hoor andere er ook wel eens over.

  Maar KINK staat zeker op mijn verlanglijstje om vaker te bezoeken.

   
 3. Ik ben nu enkele keren naar de K!NK fist avonden geweest, en ik weet nog heel goed dat ik dood nerveus was als 26 jarige beginnende fist bottom. Als snel bleek dat dit nergens voor nodig was, het personeel is super vriendelijk ze leggen je alles uit, laten je alles zien en van tijd tot tijd mogen ze zelf ook lekker meedoen. De sfeer is heel ongedwongen, iedereen is vriendelijk rustig en komt voor het zelfde. Ik voelde me als beginner (wat ik nog steeds wel ben overigens) meteen welkom. Totaal geen opdringerige sfeer en iedereen gaat met respect voor elkaar om.

  Voor elke (beginnende) fistbottom die net als ik verlangt naar het gevoel om lekker opgevuld te worden in een spannende maar relaxte atmosfeer kan ik de K!NK fist & fuck avonden absoluut aanraden.

   
 4. Pingback:Club Church, Amsterdam

 5. Gisteren voor het eerst bij Club Church geweest.
  Vooraf al wat gelezen over deze club, in het verleden ging ik wel eens naar Sameplace, maar daar is geen fistfuck party meer.
  Ben een bi boy en meestal steken de dames een hand of twee in mij, maar een mannenhand die met gevoel aan het werk gaat is ook heerlijk.
  De stoute schoenen aangetrokken, chaps aan, goed gespoeld (niet in deze volgorde) en dus op naar Club Church. Vriendelijk personeel, leuke club met veel speelruimte en overal aktieve mensen bezig met onze gedeelde hobby.
  Nergens opdringerig of wat dan ook, gewoon ieder op z’n eigen manier en heerlijk genoten die avond. Echt voor herhaling vatbaar en een aanrader voor nieuwe bezoekers om zit zelf eens mee te maken, of om gewoon te komen kijken.
  Ik ga in elk geval de volgende keer weer!

   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>